mandag 5. mai 2008

Bryllup!

" Så blir de stående disse tre:
tro,
håp
og
kjærlighet.
Men størst av alt er kjærligheten"
Nå er de mann og kone (på ordentlig). Det var ett utrolig bryllup. Alt klaffet og var sånn passe uformelt, slik at det ble skikkelig god stemning ganske kjapt! Og tårene trilla både før, under og etter vielsen. Men gledestårer tar sikkert bort masse rynker!!!!!!
*******
Nå drar jeg på hytta og slapper av noen dager. Har med en stor pose med strikketøy og garn, + noen lydbøker.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Nydelig brudepar,skjønn brudekjole.Ser jo lykken stråler ut fra dem.
Kos dokker på hytta,hils.

Klem fra Randi

rigaard sa...

Gratulere med brudeparet, måtte de få mange flotte år. Og så ser jeg at du har jo både hobbylert og kokkeler. :) Håper fingeren er ok igjen. Håper du har hatt noen flotte dager på hytta. Stor klem fra meg.

Karipia sa...

Det var et flott brudepar. Det stråler av dem. Tillykke alle sammen. Kos deg masse på hytta og kanskje vi sees snart. Klem

Lene sa...

Jaaaaa, det håper jeg, Inger! At gledestårer tar bort rynker! Da skal jeg fortsette å lese masse, masse innlegg om bryllup og barnefødlseler - slikt som får meg til å gråte...

Sååå utrolig flott brudepar - og sååå lykkelige omstendigheter omkring dem - med lille Emilie - og bryllup og greier :) Stor stas også for morg og farmor, skjønner jeg :)

Og bunaden til Emilie ble helskjønn!! Tenk, så heldig hun er, som har sånn ei flink og flittig bestemor :)

Ellers satte du meg på en ide med maskeradevesken din (lekker, lekker). Vet jeg har en lignende heklet veske et sted. Har hatt den i åååårevis, og brukt den mye. Nå skal jeg søren meg pynte og dille litt på den - om jeg bare finner den....

Ha en så fin dag, Inger. Og gratulerer sååå mye til de nygifte :)

Goood klem fra Lene:)

Elzie sa...

Jaså, dina unga hann före!! Men jag ska också på bröllop snart och det ska bli kul.
Hoppas ni får en bra pingst i hytten.
Kram Elzie

Lene sa...

Ja, Inger! Vi er virkelig heldige. Tror jammen noe av det beste i livet er det å være bestemor. Noen få bærsjebleier - og ellers baaare kosen!! Og gulljenta er altså ALLTID baare solstrålen når vi er sammen. Hun er forresten på en liten miniferie i Trondhjem i helgen, sp vi saaaavner :)

Ha en herlig dag, Inger :)
Klem fra øst :)

Thalias- sjelerom og Atelier-Thalia sa...

Hei til deg:) Håper du nyter pinsen... Nydelig brudepar, sikkert et likeså nydelig bryllup... Beklager at jeg ikke fikk svart på sms'en, her har det vært hektisk med besøk, men veldig koselig. Vet du er i konfirmasjon i dag... så kos deg masse videre!
Klem fra meg:)

Sylvia sa...

For et flott par!!!! Gratulerer til dem.
Nå må du kose deg på hytta, med masse garn og annet kos. Jeg bare nyter de dagene/timene jeg får i sola. I morra blir dagen tilbragt på ridesenteret, men DET er bare koselig!
Fortsatt god pinse, Inger.

Muffin sa...

ÅÅÅååå så nydelige de er *snufse*
Ønsker deg og dine en GOD VÅR.

Ellen sa...

Gratulerer med bryllupet! Flotte bilder! Ser at du har laget mye fint! God Pinse til deg og ha en fin hyttetur!
Ellen

Lene sa...

Hei igjen, Inger :)

Håper pinsen din har vært knall - og at du har kosa deg med dine :) Her har det baaare vært fryden og gammen :) Og solskinn!!

Og så en liten utfordring til deg. Jeg trenger din hjelp, skjønner du. Har en liten meningsmåling i forbindelse med mitt siste blogginnlegg. Blir kjempeglad om du har tid og lyst til å stikke innom :)

Fortsatt fin kveld til deg - og en goood klem :)

http://minmill.blogs.no sa...

Hei og gratulerer med din sønns bryllup. Fint par synes jeg. Det er forresten en fin blogg du har laget her inne. Vil gjerne stikke innom her i ny og ne for å se på det fine du lager. Er alltid ute etter tips og ideer, vet du. He he. Ha en fin mai uke...Minmill