fredag 24. oktober 2008

Vet dere hva?I dag er det kun TO små måneder igjen til jul!....og selvfølgelig måtte farmor ta opp den utrolige grusomme amerikanske nissen fra kjelleren og vise den frem til Emilie! Den danser og synger, og Emilie som aldri har sett Nissen før ble helt paralysert!

Har også strikket litt. Men det mangler knapper. Skal blogge det når det er ferdig!

Ønske dokk alle sammen en flott helg!

...og husk.... kun TO mnd igjen!

4 kommentarer:

Elzie sa...

Vad söt Emelie var i luen du gjort. Jättegulligt. Och jag förstår om hon blev förskräckt över den hemska tomten som sjunger också. Var det Jinglebells, eller?
Hoppas du har en bra helg.
Kram Elzie

Thalias-sjelerom / Atelier-Thalia sa...

Hei venn! Gud for ei prinsesse Emilie er, hjerteknuser og skøyeraktig på samme tid.. takk for praten og hilsenen på bloggen Inger. Her har det gått i ett med snekkere og litt av hvert i dag! men nå er det helga og godt er det! God helg til deg og dine!
Klemmer fra meg i sør!

Anonym sa...

Artig å höre at jeg ikke er alene om å oppmerksomme julen! Er igang med nissetovning, er også ute etter å sy julegardiner, men butikken har ikke tatt inn noe stoff enda.....så jeg trodde at jeg var den eneste som tenkte på julen?

Ja da fikk jeg se min fine bursdagsgavegenser, blir kjempespennende å pröve. Den er virkelig lekker! Praktisk også nå når jeg har voksende mage....

Kan jo også fortelle at vi har hatt vinter i noen uker med ett tynnt snölag og ett glatt före som har resultert i en stuka fot...da blir det jo litt tid over for håndarbeide :-)

Kläm fra Lisbet i Kiruna

Kjersti, Trond og Emilie sa...

Å som vi gleder oss til jul:) blir arti.

Klem fra Kjersti, Trond og Emilie