søndag 8. mars 2009

ETTERLYSNING, LEGGINGSER & MUFFINFISKEVOTTA!

Tenk :)..... jeg har blitt etterlyst! Fallmoen lurte på hvor jeg hadde blitt av! Det er jo utrolig rørende da. Fikk en liten tåre i øyekroken jeg.

......Og det er faktisk lenge siden jeg har blogget noe. Men her kommer en liten oppdatering.

*******

MUFFINFISKEVOTTA!

Vi er jo så heldige her i Blogglandia at vi har våre egne designere!. Muffin selger de utroligste mønster på votter og sokker. Jeg bare elsker disse mønstrene med mange fine detaljer. Ta en titt på siden til denne utrolige & kreative jenta!


Jeg stikket disse i Færøygarn og Fabel. Ble litt vel rotete med alle fargene, men de ble skikkelig tykke og gode. Tovet dem litt slik at det spesielle Færøygarnet kom til sin rett!


******
LEGGINGSER!

Har strikket to par leggingser i Fabel. Brukte akkurat 50 gram på ett par. La opp 60 masker på pinne nr 3. Og ja..... skoene er NYE. Det er som å gå på gummiputer.


*******

JAKKEPROSJEKT!

Har begynt på en liten, kort jakke. Tykt garn og pinne nr 6. Så dette går vel kjapt unna.
Skal strikke en variant av denne jakken, men den blir kortere og ermene blir 3/4. Liker godt slike små boleroaktige jakker.


Mønstret fant jeg i denne boka. Mellom disse permene var det utrolig mange fine grunnoppskrifter!


****


Da ønsker jeg dere en flott søndag!


Hvis du vil nyte livet, så nipp langsomt til det.


19 kommentarer:

elle-melle sa...

Det var ei fin jakke!
Og den boka så flott ut. Jeg skal sjekke den ut litt nærmere neste gang jeg er i en bokhandel.

Havfruen sa...

Du har ikke ligget på latsiden fordi om du ikke har blogget iallefall. Flott håndarbeide du viser oss :)
Er i stormfulle Fosen og fyrer..

Tovepia sa...

SÅÅ hyggelig å høre fra deg! Like før jeg etterlyste deg, jeg også;) Takk for hyggelige kommentarer! Jeg blir nesten litt irritert på blogger, for her har du jo innlegg som jeg ikke har fått melding om! Siste melding var 1 årsdagen! Uansett, jeg ser du er igang med mye flott og har gjort mye siden sist;) Votter og leggvarmere bare lekker, og gratulerer med fine sko! Ha en trivelig aften og klem fra meg!!!

Elzie sa...

Vad mycket fint du gör hela tiden. Den där ponchon du gjorde till ditt barnbarn var så fin.
Hoppas du har en skön kväll.
Kram Elzie

Tino sa...

Så morsomt mønster på sokkene, de var kjempefine. Fine leggvarmere, og jakken ser også ut til å bli flott.
Ønsker deg en fortsatt fin kveld :)

Malys krok sa...

Så mye flott du har strikket! Likte både vottene og leggvarmerne. Jakken ser også kjempefin ut. Takk for koselig hilsen hos meg. Hilsen Margit.

Hilde C. sa...

Så flotte leggingser og votter du har strikket. Jeg er også fan av Muffins mønstre, og strikket akkurat de samme vottene som du har laget her. Fikk aldri blogget dem, da jeg måtte forte mmeg å pakke dem inn som julegave :-)

Muffin sa...

Så mye fint du har laget! Helt utrolig hva du får til!! Og jeg blir stolt og kanskje litt sjenert også av all rosen som blir meg til del.. men tusen takk skal du ha, snille Inger! Jeg synes forresten det er vanskelig å nippe langsomt til livet, her slukes det i jafser - og man brenner sitt lys i begge ender fordi det skinner så vakkert :) Ha en fin uke!

Bergheim sa...

Heiii
der var du tilbake, det var koselig! Og som vanlig har du tryllet med pinnene igjen. Den jakken likte jeg veldig godt. Enkel med en lekker farge. Om jeg bare hadde tålamod til å strikke...
Ha en flott Mandag. Fint å "se deg igjen"

Stubbetufsa sa...

Skjønner at du har mye på gang, nippe langsomt til livet, du, liksom!
Klem!

Monicas sa...

klart du e savna,,.,.men man vil jo ikke pekk å mas på korr du e henne.....HiHi....godt du va her iallefall....du verden ka du ha laga da....flinke pia....håpa det e bra med den unge dame....unge frk sjøl ha trena i dag og...mmmmh,å nu knavla æ på pære før personalmøte..

IngersATELIER sa...

Hallo der, så rart... Jeg skrev en hilsen her til deg tidligere i dag, men borte vekk er den! Nydelige votter, skønne farger det var på de!
Ha en flott kveld der!
Klem fra meg!

Anonym sa...

Hadde nesten etterlyst deg jeg også, om du ikke hadde kommet snart.......men regnet med at du stod med malerkosten i handa enda.....Heldigvis hadde du strikket litt også! :)
Kjempefine ting, som vanlig. Og jeg har også flere ting på gang. Og det er litt fra butikken i bloggen i dag....

Randi sa...

Skal si du har produsert litt mens du har hatt fri fra blogg verdene..men koselig å bli savnet ja:-)
Utrolig mye fint du produserer!!

Ha en flott kveld

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Vottene var nydelige! (måtte innom linken en tur, å titte litt;)

Leggingsene så fine ut, og ikke minst jakka:) Jeg har ei bok som det der, men min inneholder hekling. De er så inspirerende di små bøkene der.

Ønsker deg en kjempefin dag!
Klem fra Chatrine:)

Elins Strikkeri sa...

Skal sei her var mykje fint, likte spesielt godt vottane dine:)

IngersATELIER sa...

Hei igjen ,måtte innom for og ønske god helg i stua. Håper våren ligger der på lur og sringer ut for fullt i helga hos deg! Det har den gjort her, det er bare deilig... tross en influensaperiode, snart over kjennes det ut for.
God helg iallefall, med masse kos!
Klem herfra!

Stubbetufsa sa...

Hei, Inger! Takk for kommentar, koselig! Men den lyden du skrev om, jeg måtte slå på høyttaleren, jobber nemlig uten lyd... Det var jo en slags "springende fjær"-lyd! Hva er det? Virus?

Ninne sa...

Jeg kommer sigende inn fra sidelinjen fra en annen blogg, men det skal jeg jammen gjøre flere ganger, for her var et koselig!
Så mye fint du strikker! Tror nesten jeg skal overveie å strikke noen FABELaktige leggingser jeg også, selv om den sesongen forhåpentligvis snart er slutt for i år!