fredag 17. april 2009

VÅR???????
Her sludder det i dag! Men vi har tro på at det blir vår i år også! Skal uansett på Plantasjen og kjøpe stemor i dag:))))).
********
GENSER!
Så ble genseren omsider ferdig. Mønstret er etter mitt eget hode. Inspirert av noen gensre jeg strikket til barna mine da de var små. Den blir tykk og god. Godt å ha en genser på kalde sommerdager....., som vi IKKE vil ha mange av i år!
******
TUNTRE.... IGJEN!
Den er strikket i deilig alpakka. Og likedan som den forrige. Men...måtte bare vise frem den fine arveknappen fra bestemor!

Og her er enda en pute. Har planer om en pøllepute og kombinere litt stoff, strikk, blonder og bånd. Og kanskje noen dusker?
*****
PÅSKA 2008.
Den ble tilbrakt på hytta på Fosen, med barn og barnebarn. Og vi kosa oss masse med god mat & drikke. Turer i fjæra og besøk. Og som dere ser er det nok stein! Men vi er ganske steingale, så det passer jo bra!
VI E BÆSTEVÆNNA VI JA!
Synes disse bildene av Emilie & Chari var så søte. Og Chari som er litt redd barn, (de tror ofte hun er kjøpt på EDWIS), er veldig glad i Emilie. Og som dere ser koser de seg i solskinnet!
"Smil til fotografen"
"HUFF.... dette var kjedelig. Chari...vil du ha en kos"!
"Heldige meg som har Emilie som bestevenn. Og så er hun så raus både med godbiter og klemmer".
Vi har ganske liten plass på hytta, så vi må benytte plassen godt. Og vaskeservanten på badet er akkurat pssse stor til at badenymfen får morgenbadet sitt!
......ønsker dere en knallfin helg!


23 kommentarer:

Tovepia sa...

Hei Inger, så koselige bilder fra deg igjen. Emilie er bare så skjønn en unge! Og heldig er hun også som får en slik flott genser av sin farmor;)
Tuntremønsteret er rålekkert, og det grå og hvite som du skal komponere sammen med bånd og stoff...det gleder jeg meg virkelig til å se;)
Været i Trondheim skal jeg ikke si noe om:( Ha ei kjempefin helg og dtor klem fra meg!

Tino sa...

Tuntremønsteret er så vakkert, står mønsteret i noen bok eller et annet sted? Nydelige bilder av småsnuppene, koselig å se at de er så gode venner. Chico er også litt skeptisk til små etter noen uheldige episoder.
Her skinner sola og det er 13 gr i skyggen.
God helg!

Elzie sa...

Vilka fina saker du stickar. Och utan mönster. Inte dåligt. Vad kallas det mönster du har på tröjan? Fint var det i alla fall. Min hund tycker inte alls om vårt senaste barnbarnstillskott. Efter att han hållit henne väldigt hårdhänt om svansen så håller hon sig helst undan när han är på golvet, ha, ha.
Hoppas ni får en skön helg.
Kram Elzie

Elins Strikkeri sa...

Kjempefin genser,så flink du er som kan strikke slikt uten mønster!! Og for ei skjønn lita tulle,ha ei god helg:)

Anonym sa...

Nydelig genser!
Flink du er som strikker etter hode.
Og den puta er flott!
Nydelige bilder ellers.Koser meg her hos deg.
Ei God helg!

Havfruen sa...

Så utrolig fin den genseren ble. HAr scrollet litt nedover og jaggu er det ene plagget penere enn det andre.
Påske i fosen var vel knall? Jeg har vært her i 2 uker og blir ut neste uke..ihvertfall om ikke lengre.
Nydelige bilder av Emilie og Chari. HAr hatt barnebarn her i påska jeg også så slike bilder finnes også hos meg. Herlig:)
Kos deg i helga:)
KLem:)

Sylvia sa...

Sååå skjønne sammen, Chari og Emilie. Litt av et par.
Må bare si at både genseren og puta var nydelige! Vi fikk et nytt interiør-mønster i butikken i dag, med masse flott (Pt_mønster)
Ellers må du ha en super helg!

gletting sa...

Den genseren er nydelig! Mitt minste bb skal begynne på skolen til høsten, og jeg har lyst til å strikke en fin jakke til henne. Kanskje jeg kan finne inspirasjon hos deg?

Hilsen Grete

Lise sa...

Hei, og takk for besøk i bloggen min! Det er første gang jeg er inne på din blogg også, og jammen lager du mye fint! Håper det er ok at jeg legger deg til blogglista mi, har lyst til å følge med videre. God helg til deg og! Laste ned "ulovlig"? Nei det har jeg aldri gjort! *flir*

Muffin sa...

Å så koselig innlegg da Inger... du er nå så flink at! Strikka fint, og tatt fine foto av godungene dine! Ha en kjempefin helg fortsatt, med eller uten slapseføre!

Monicas sa...

Så vakkert mønster dette tuntreet er...finnes den på norsk....æ e så innderlig dårlig å læs på engelsk...steike fin va den......flotte bilder..koselig her hos dæ....ha ei go helg...

Anonym sa...

Så nydelige bilder!! Genseren var riktig flott!! Du er flink med håndarbeid =)

Birgitta sa...

Hej
Jag har besökt dej för första gången och tittat på allt fint du stickat och blev verkligen imponerad. Jag kommer åter.
Ha en fortsatt skön helg
Birgitta

Anonym sa...

Hei!
For en utrolig nydelig hund du har og skjønt barnebarn:).
Var å tittet meg litt rundt, jeg liker også håndarbeid,men har ingen blogg om det da.
jobber med hjemmesidende mine.
Ønsker dere en flott helg og vår.
Her nord har vi snø:(. Hvor blir den våren av.
Mvh
Liv Ingjerd
http://www.livogfrank.com

Bergheim sa...

Å så mye lekkert du har strikket. Kjempefine bilder av den lille og nydelige naturbilder. Ja, det er ikke mye som vitner om vår. jeg skal prøve å ta meg over vestfjorden i stiv kuling i dag. Hvis det kommer noen båt da. Ha en flott Søndag.

ChatrinesLiving sa...

Flott strikk, som alltid!
Koselig bilder fra påsken:) Å voffsen er jo aldeles skjønn!

Hos meg har jeg slappet av inne hjemme hele påsken, å det har vært knallbra for min del, men nå er vi jo allerede godt inn i hverdagen igjen og det blir lenge til neste gang man kan ta seg litt fri.

Ønsker deg en fin søndagskveld!
Klem fra Chatrine:)

Anonym sa...

Hei Inger. Nå MÅ jeg legge igjen en komentar etter å ha vært inne på bloggen din. Du har fått bare skryt ser jeg,og det har du jammen fortjent......for det kommer skryt fra meg også. Det du tryller fram med garn og pinner er utrolig flott,du er så kjempeflink. Håper du vil strikke en kjole til min lille Elise???? Bildene dine er jo sååååå fine,og chari og Emilie,søte ja....Håper vi treffes i helga. Klæm fra Lita.

IngersATELIER sa...

Hei Inger, Endelig er det litt tid til blogg i dag:) Her er det fam.besøk og hagedager. Nydelige ting og en aldeles skønn liten dame!
Ha ei fin helg når den kommer!

Lena sa...

Søt genser og rålekker pute!! Og herlige bilder av to skjønne venner:-) Ønsker deg en fin langhelg!

IngersATELIER sa...

Heisann Inger, håper du har hatt en kjempefin dag!
Her har vi kost oss og grillet, en flott dag på alle vis! Det er så nydelige grønnfarger rundt omkring nå, en nytelse i seg selv... Herlig med vår!
Klem fra sør!

Elzie sa...

Jag hoppas ni har en härlig majhelg.
Kram Elzie

ChatrinesLiving sa...

Titter innom hos deg for å ønske deg en fin ny våruke!
Klem fra Chatrine:)

siddisisalou sa...

For en hyggelig blogg du har.....
Jeg falt helt for den tuntreputen din - hvor kan jeg finne mønster til den ?