torsdag 4. juni 2009

Hør på denne nydelige sangen!!!!!!
://www.youtube.com/watch?v=-i6SQlPmuc4

SOL ????? KA E D?........
Fakta:Solen (eller sola) er stjernen som ligger i sentrum av solsystemet.

....her i Trøndelag ser vi kun dette!

Fakta: Regn har en stor rolle i vannets kretsløp, der fuktighet fra havet fordamper og kondenserer til skyer, for så å falle tilbake til jorden som nedbør, og til slutt renner tilbake igjen til havet via elver. En liten del av vanndampen i luften kommer også fra vegetasjonen.
******
Har vært litt lite blogging på meg i det siste. Har liksom ikke vært helt i bloggmodus, men håper det kommer seg etterhvert. Kanskje grunnen er lille Annabella? Hun kan le, sutte, vri hodet både til høyre og venstre, sutte på smokken, drikke av flaske og sovne og gråte "ekte" tårer. Er det rart at man blir litt satt ut? Skal strikke og sy garderobe til henne. Så får man se om det dukker opp en lita frøken som er like dukkegal som meg!*******
Om sommeren er det greit med slike småpuslerier. Så nå går det i grytekluter og kopptuer.

Og faktisk har jeg begynt på ett lappeteppe. Blir kanskje ikke så varmt med alle disse hullene, men det passe bra til hyttesofaen! Og jeg får brukt masse rester :-).
RØROS!
Vi var på Røros noen dager, og det er jo en fasinerende bergstad. Tenker på hvor spartansk arbeiderne bodde der oppe. Og det slitet som var i gruvene.


.... og så var det masse kattepuser der! Og de var veldig kosete:-).
*******

Da håper jeg dere får en flott dag, uansett vær og vind!
Dagens sitat:
Vi lærer mer ved å beundre enn ved å kritisere.

15 kommentarer:

Ann sa...

Hei.. nå er det lenge siden sist.. her var det masse flott som vanlig.. Kjempefine grytelkluter og tuer.. å lekkert hekleteppe... det kommer nok til å bli flott i hyttesofaen ja.. Ønsker deg ei flott hælg.. klæm

Lise sa...

Så flotte bilder du har lagt ut! Dukketøy er en takknemlig oppgave å lage. Har lovt en liten tanteunge å lage noe til den nye dukka hennes, så vi får se hva det blir til etterhvert. Det hekleteppet ditt var bare helt nydelig! Kan jeg spørre hvor du har funnet mønsteret til stjernene? Har ikke sett den varianten før.

Tino sa...

Så koselig å høre fra deg igjen. Flotte bilder,håper finværet kommer til dere snart. Vi hadde jo sommervær på østlandet i helgen, men nå er det sur vind og 12 grader.
God helg!

Tovepia sa...

Skikkelig koselig å høre fra deg;) Ja, regnet er verdt en avhandling i seg selv, huff for et vær! Her går det også på tuer og diverse, mye diverse;) Skjønner dere hadde det koselig på Røros, en by det er trivelig å spasere i;)
Må vel vurdere dukkeklær, jeg også kanskje, men gruer..har aldri vært så begeistret for slike småplagg...men må jeg, så må jeg;)
Ha en flott torsdag videre, håper å "se" deg snart igjen;) Klem fra meg;)

Havfruen sa...

Jeg har også blogget om været i dag..det er til å bli snål av:)
Flotte ting du har laget som vanlig.
Røros er et vakkert sted som jeg aldri blir lei av å besøke, de som bor der er så koselige også, folkelige:)
Jeg er i fosen og skodda henger..
Kos deg Inger, trivelig å høre fra deg i gjen:)
Klem fra meg:)

Elins Strikkeri sa...

Ser ut til at du får deg eit superfint teppe her ja,flotte grytekluter og!! På Røros er det berre så koselig,har vore der to ganger og reiser gjerne dit igjen:)

Sylvia sa...

Heisann
Sommeren er vel ikke helt kommet her nede i sør heller, kan jeg trøste deg med. Det småregner litt ute, og det er litt dumt, for i kveld skal jeg og mannen på utendørsteater, siden det er teaterfestival i byen vår nå. Best å ta med seg paraply, kanskje.
Kom hjem fra en 9 dagers tur i New York, i går, og der regnet det også, men det er deilig å gå ute uten at det er for varmt. Litt om turen er i bloggen min nå....
Klem

Elzie sa...

Jag hoppas verkligen att ni har fått bättre väder nu. Och ditt lapptäcke blir nog varmt och gott, trots alla hål, haha.
Ha en fortsatt skön sommar.
Kram Elzie

Anonym sa...

Hei Inger.
det er lenge siden jeg har kommentert noe på bloggen for det tok litt mye tid.Men jeg har jo vært inne å lest i de forskjellige bloggene her ,og det er ganske mye koselig lesning. Her hos deg er det så mye lekkert håndarbeid å se,og det lille nydelige barnebarnet ditt vokser og hun får nok mye lekkert tøy fra bestemors hånd.jeg ønsker deg og familien en god sommer,selv om været ikke har vært det beste hos dere til nå.
Mvh.Tanis

Elzie sa...

Vart har du tagit vägen Inger?? Saknar dina inlägg här. Jag hoppas verkligen att ni haft bättre väder senare i sommar. Vi har haft lagom sommarväder hela semestern.
Kram Elzie

Stubbetufsa sa...

Hei, Inger!
Jeg savner innlegg fra deg. Derfor håper jeg at du har det bra og at du bare har tatt deg en bloggpause!
Klem fra nord!

Lise sa...

Hei hei, stikker bare innom for å si at jeg håper du har det bra, og at jeg savner å lese innleggene dine. Ha en fin kveld!

Tino sa...

Hei
Så hyggelig å høre fra deg igjen :)
Kyssesyken=Epstein barr virus, men jeg har ikke hørt om Guillan Barre. Kroppen min har bare ikke forstått at jeg ikke har viruset lenger, og fortsetter å bekjempe det ;)
Håper det står bra til med deg, savner deg i bloggverden.
Ønsker deg en fin helg, klem :)

Stubbetufsa sa...

Hei, Inger!
Jeg håper du har det bra! Nå går det mot vinter her, i alle fall har vi sne nå. Får håpe den tiner bort igjen...

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Titter innom for å ønske deg ei ny og fin uke!
Du må jo legge skjørtet i bloggen:) Jeg venter i spenning:)

Klem fra Chatrine:)