tirsdag 29. april 2008

Kjærligheten er maidagen i vårt hjerte.Hei på dere!Nå er jeg plutselig tilbake. Lenge siden jeg har vært her inne nå. Men det er travle tider. I løpet av 3 mnd. har jeg blitt farmor, hjulpet min sønn og hans Kjersti å flytte,(unnskyldning for å nusse og kose med Emilie!), og i helga skal de gifte seg! Har sommerfugler i magen, jeg. Og tåren sitter løst i øyekroken!
********
.....men jeg har da fått strikket litt innimellom. Bunaden er ferdig, og kanskje de vil ha den på i bryllupet. Er litt fampete med slike strikka-kjoler, så det blir vel body og bukse etter vielsen :).
"Tror dere jeg blir fin?


***********************************************Babylue strikket i en blanding av merinoull og bomull. Den er strikket etter grunnmønster på "djevel-lue", men jeg droppet tuppen foran.

*****


Har sydd noen te-poser. Er supre små-gaver, med en god te og en diamant-te-sil oppi.


******************************************


Nye sokker! Har sløyfen bak denne gang. Disse er strikket i Sisu. .... Og jeg fikk jo mulighet til å vise dere mine nye sko også... MYKE & GODE!

*****

"Slipp fangene løs, det er VÅR! Hvorfor må jeg alltid stå bak gjerdet?"


Endelig har våren kommet til Trøndelag. I dag er det litt kald vind, men snøen er borte og blomstene titter opp fra bakken. Så da er det vel bare å la humla suse!


Ønsker dere en flott vår-uke! Nyt dagene og lukta av nyutsprunget løv og gress.

6 kommentarer:

Sylvia sa...

Hei Inger. Endelig var du tilbake igjen. Har vært innom her flere ganger, skjønner du. Godt å ha deg tilbake, min venn!!!
Nyyydelige tulla! Hun blir så fin i kjolen sin, det er jeg sikker på.
Og snart er det sommer.......!

rigaard sa...

Skjønner godt at du vil kose med barnebarnet ditt, så nydelig som hun er. :) Du har fått strikket masse sen tiden du ikke har vært i blogglandia. Har vært å sett etter deg flere ganger . ;) Ha en fin våruke du også, vi har hatt 19 varmegrader her på Helgeland i dag. Klem. :)

Thalias- sjelerom og Atelier-Thalia sa...

Hei min venn:) da er vi begge tilbake da;)) Jeg åpnet Thalias igjen... savnet dere litt for mye! Nydelige ting du har lagd... alt var som vanlig veeeeldig fint. Tenker skønne Emilie blir bedårende i den bunads-kjolen. Te posen var utrolig spesiell... nydelig, flinke deg! Ønsker deg all verdens lykke til med bryllup, husk å kose deg da, det er lov og gråte en skvett også!
Mange lykkeønsker og klem fra meg.

Lovise sa...

Heisann.
Skjønner at du har hatt det travelt, men du har jo fått masse kos også så da er det vel greit.
Kos deg i helga:)

Vimsa sa...

Så fin bloggen din er. Med masse fint som du har laget. Nydelig lita pia var der også. :o)
Lurte på om jeg kan legge deg på lista over blogger jeg leser, sånn som jeg ser mange har. Man må vel spørre om lov vel? Eller?

Klemmer fra Vimsa med to blogger nå:
http://napurb865.blogspot.com/

http://vimsasvimseteverden.blogs.no/

disa sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室