tirsdag 29. april 2008

Kjærligheten er maidagen i vårt hjerte.



Hei på dere!



Nå er jeg plutselig tilbake. Lenge siden jeg har vært her inne nå. Men det er travle tider. I løpet av 3 mnd. har jeg blitt farmor, hjulpet min sønn og hans Kjersti å flytte,(unnskyldning for å nusse og kose med Emilie!), og i helga skal de gifte seg! Har sommerfugler i magen, jeg. Og tåren sitter løst i øyekroken!
********




.....men jeg har da fått strikket litt innimellom. Bunaden er ferdig, og kanskje de vil ha den på i bryllupet. Er litt fampete med slike strikka-kjoler, så det blir vel body og bukse etter vielsen :).




"Tror dere jeg blir fin?


***********************************************



Babylue strikket i en blanding av merinoull og bomull. Den er strikket etter grunnmønster på "djevel-lue", men jeg droppet tuppen foran.

*****


Har sydd noen te-poser. Er supre små-gaver, med en god te og en diamant-te-sil oppi.


******************************************


Nye sokker! Har sløyfen bak denne gang. Disse er strikket i Sisu. .... Og jeg fikk jo mulighet til å vise dere mine nye sko også... MYKE & GODE!

*****

"Slipp fangene løs, det er VÅR! Hvorfor må jeg alltid stå bak gjerdet?"


Endelig har våren kommet til Trøndelag. I dag er det litt kald vind, men snøen er borte og blomstene titter opp fra bakken. Så da er det vel bare å la humla suse!


Ønsker dere en flott vår-uke! Nyt dagene og lukta av nyutsprunget løv og gress.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Inger. Endelig var du tilbake igjen. Har vært innom her flere ganger, skjønner du. Godt å ha deg tilbake, min venn!!!
Nyyydelige tulla! Hun blir så fin i kjolen sin, det er jeg sikker på.
Og snart er det sommer.......!

Anonym sa...

Skjønner godt at du vil kose med barnebarnet ditt, så nydelig som hun er. :) Du har fått strikket masse sen tiden du ikke har vært i blogglandia. Har vært å sett etter deg flere ganger . ;) Ha en fin våruke du også, vi har hatt 19 varmegrader her på Helgeland i dag. Klem. :)

IngersATELIER sa...

Hei min venn:) da er vi begge tilbake da;)) Jeg åpnet Thalias igjen... savnet dere litt for mye! Nydelige ting du har lagd... alt var som vanlig veeeeldig fint. Tenker skønne Emilie blir bedårende i den bunads-kjolen. Te posen var utrolig spesiell... nydelig, flinke deg! Ønsker deg all verdens lykke til med bryllup, husk å kose deg da, det er lov og gråte en skvett også!
Mange lykkeønsker og klem fra meg.

Lovise sa...

Heisann.
Skjønner at du har hatt det travelt, men du har jo fått masse kos også så da er det vel greit.
Kos deg i helga:)

Ulltråden sa...

Så fin bloggen din er. Med masse fint som du har laget. Nydelig lita pia var der også. :o)
Lurte på om jeg kan legge deg på lista over blogger jeg leser, sånn som jeg ser mange har. Man må vel spørre om lov vel? Eller?

Klemmer fra Vimsa med to blogger nå:
http://napurb865.blogspot.com/

http://vimsasvimseteverden.blogs.no/