torsdag 12. juni 2008


En svale gjør ingen sommer.


Men den gjør hva den kan.

Her er det surt og kaldt. Og det regner. Men hva gjør vel det? Vi har tette hus, varme klær, mat i overflod og strikketøy og en god kopp kaffe innen rekkevidde!

****

Nye sokker!

Strikket i bomullsgarn på pinne nr 2,5. Oppskriften er fra Garnstudio. Synes de ble fine, men kanskje litt upraktisk!!!!!!!!! Ser for meg disse med grønske, rødvinsflekker og sand fra stranda!!!!! JAJA.... man har da vaskemaskin:).

*****

Boleronytt!


Den røde boleroen ble litt i knappeste laget. (Jeg er jo så brystfager, vettu???) Den ble litt for kort og litt for trang. Så da var det bare å ta frem vidunderboka til Tine Solheim, "Maskeball", og hekle en barokkbord rundt kanten og nede på ermene.

*****

Garnmysteriet!


Det er 3. gang jeg er med på dette prosjektet gjennom Hobbyboden. Vi vet ikke hva det blir før vi er ferdige. Oppgaven kommer i 5 bolker. Denne gangen ble det ett stort prosjekt. Vi skulle hovedsakelig bruke restegarn, 600 gram. Nå venter vi bare på del 5. Lurer fælt på hva det blir tilslutt!!!!"Dette må undersøkes nøye! Kanskje det er en veske til godbiter?""Eller kanskje det blir en veske du kan ha både meg & godbitene i?"

****


Ønsker deg en flott helg! Og legg gjerne igjen en liten kommentar.Må du oppleve

tilfredshet,

velbehag

og din del av ren og skjær glede!

9 kommentarer:

Lena sa...

Knallfin bolero, stilig med den heklekanten rundt! Og vofsen er jo aldeles bedårende;-)

Hilde C. sa...

Du strikker så flotte sokker - og med litt grønske på dem så har du sokker med fine sommerminner på. Det er det jo ikke alle som har? Boleroen ser også flott ut :-)

Anonym sa...

De sokken og den boleroen var det skikkelige søte. Været rår vi ikke med, men det er opp til oss om vi vil kose oss eller ergre oss over været. ;) Og jeg ser du velger å kose deg, noe også jeg gjør. Ha en fin kveld. Klem.

chatrine sa...

Heihei!
Så masse fint du har strikket siden sist!! Sokkene var jo nydelige da! De kan du jo bruke når du skal sitte i ro i sofa, etter du har vasket huset;) Jeg har et par sokker akkurat til det formålet, strikket i angora;)

Vovven din er bare skjønn altså! De er så hærlige disse små lo-dottene atte! Chablis fikk seg en liten stuss i går, så nå sitter ikke all "driten" hehe.. i baken på henne hver gang hun har vært ute. Sjarmerende....not!!!

Tusen takk for tpis ang rosene:) Jeg venter i spenning på at de skal få noen knopper. Men det er ikke særlig med varme her, så det kan jo ta sin tid. Her må man bare ha tålmodighet.

Ha en finfin helg!
Klem fra chatrine:)
Å forresten, du skal bare stjele ideen på dørskiltet!:)

Bestemors vindu sa...

Åyy. de hvite sokkene var nydelig. Hvor finner man mønster til noe slikt. Må få min mor til å strikke meg sånne. Tusen takk for kommentar i bloggen min. Bordet forblir umalt. Ha en fin helg.

Minmill sa...

Kjempelekre sokker. Om de er upraktiske, neeei. synes ikke det. Blenda er fint å bruke.

Tenk å kunne legge benene på bordet med god samvittighet? Med disse sokkene kan du det.

:) Ha det supert i Trøndelag. Hilsen Minmill

Sylvia sa...

Hei Inger.
Så fine sokker da! de strikket jeg for etpar år siden, og de ligger jammen i "gaveesken" min enda. kanskje på tide å få gitt dem vekk til noen som fryser på bena?

Boleroen din ble skikkelig fin, den. det var godt du gjorde noen enkle knep, så den passet, så får du jo brukt den også, ikke sant?

ja, sommeren, hvor ble den av? jeg venter på den hver dag, så jeg kan tappe fra hvitvinsboksen min igjen. Hvitvin er til sola. Rainy days er for rødvin....og jeg tømte nettopp glasset, akk ja!!!
Klemmer fra meg.

Thalias-sjelerom / Atelier-Thalia sa...

Hei venn:) så nydelige ting du har kreert nok engang... Av og til så fatter jeg ikke hvordan du rekker å få ferdig ting så raskt. Du er nok en hurtigjobbende en;))) både sokkene og boleroen var kjempefine! Håper du har hatt ei fin helg... og trukket sjølufta godt inn!
Nå er jeg spent på om du får den store eska i løpet av dagen.
Ha en fin mandag Inger!
Klem fra meg:)

chatrine sa...

Heihei!
Tusen takk for alle koselige kommentarer!
Her går det i ett denne uka, med både det ene og det andre før skoleslutt for gutten på fredag, men etter det skal jeg love det blir stille hos meg.
Nå har jeg bestilt meg en del tildaer fra panduro som jeg skal sy, så jeg har litt å gjøre når jeg ikke har barn og styre med. Det gleder jeg meg til, for disse fine tildaene har jeg ikke sydd før. Hele 4 stykker har jeg bestilt, så her er jeg optimistisk ser du;)

Ha en super kveld!
Klem fra chatrine:)