onsdag 17. september 2008

Babyjakke, bukse og vinvarmer!
Jeg tror at naturen har sitt deiligste liv, når den blekner.
Intet dør så vakkert som blader.
I de varmeste, vakreste farger jorden eier,
kler de seg!
Sigbjørn Obsfelder.

*****


Hei hei!
Så er det tid for en liten oppdatering! Pusler jo stadig med ett eller annet, men har mange prosjekter på gang samtidig. Da sier det seg selv at det går litt tregt med blogginga!
Men nå har jeg blitt ferdig med jakken og thigtsen til Emilie! Buksa ser litt rar ut på bildet, men den passet akkurat. Synes fargene ble skikkelig fine sammen. Og passer godt til en liten jente. Alt er strikket i babyull. Mønstret har jeg mikset sammen fra forskjellige mønstre.
"Men FARMOR! Ønske mæ lue, votta & ullsokker også æ!"
********


Vinvarmer.......

..... SUPER venninnegave!!!

Har strikket noen vinvarmere. Kjempekoselige venninnegaver. Bare fantasien som setter grenser for pynt og utforming. Bruk det du har!

*****

Masse godværsklæmma fra Trøndelag! For her skinner solen hver dag..... så lenge det varer!!!!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Søte lille Emilie-snuppa! Det va kjempefint det du hadd strikka te hu, hadd æ vært 29 år ynger skulla du fått strikka sånn te mæ og!! Stooor klem fra tante T.

Elzie sa...

Åh vilken söt dress. Var hittar du alla söta mönster??? Själv sitter jag där så vackert när jag ska göra något. Aldrig några mönster som är i min smak *s*.
Hoppas du har en bra kväll.
Kram Elzie

rigaard sa...

Så nydelig jakke, og barnebarn. De er da bare helt til å spise opp i den alderen. Så du sier dere har god vær i Trøndelag, ja da får jeg vel ta meg en tur i helga. Har jo mine døtre der jo. Kanskje vi treffes på Solsiden! ;)

Thalias-sjelerom / Atelier-Thalia sa...

Hei min vnenn! Nå var det sannelig på tia at jeg tok bloggrunden...Litt flaut å være så slapp;)) Men jeg har det slik på bloggland noen ganger... det går i rykk og napp! Å deilige skønne Emilie så stor ei jente ho har blitt! Ikke rart ho smile så mye fint ho får av farmor! Her regner vi vekk, kan ikke skryte av fint vær her iallefall, har snart ikke sett sola på tre uker...fysja meg! jeg gleder meg over at dere har hatt det så fint der opp. Så stilig vinvarmer Inger, du er bare kreativ du1
Ha en deilig aften på øvre... nei det er jo ikke der du bor;)))
Klemmer fra meg!

Thalias-sjelerom / Atelier-Thalia sa...

Beklager alle skrivefeilene... LURER PÅ OM DET ER NOE I VEIEN MED TASTATURET...HMM...

Muffin sa...

Ja den Obstfelder, han forsto det med forfallets skjønnhet, enda så ung som han var. (Ser meg i speilet og nikker) Heldigvis ikke mye forfall å spore hos den lille skjønnheten i den kledelige jakka! Ønsker dere en fin uke i deilige Trøndelag.

Sylvia sa...

hei Inger
Lenge siden sist her også. Ja, vi er vel så opptatte alle mann, at det går i rykk og napp med denne bloggingen vår. Men vi er iallefall her!!!!
Emilie har blitt stor, og tøyet du har strikket var nydelig, som alt annet du lager!
Vinvarmere er supre gaver, ja. har laget endel av disse noen år nå.
Klemmer

Muffin sa...

Det ligger en liten utfordring til deg i bloggen min, hvis du har lyst altså.