fredag 5. september 2008

(Bildet er funnet på foto.no)
TIDEN ER DIN!
Alle snakker om tiden. Er tiden inne eller ute? Er tiden en rett linje eller går den i ring? Er tiden et spørsmål om liv eller død? Går tiden din fra deg? Lider du av tvangsforestillingen: "Jeg har ikke tid?"
Tiden har mange navn. Fritid ønsker mange seg mer av. Fritid kan være lykke når du har noe tilfredsstillende å bruke den til. Fritid kan være en plage når du kjeder deg. For noen kan tiden være smertefull. Noen går fram i tiden, andre går tilbake for å finne lykken. Tidsmålinger og målene vi streber etter, kan gjøre oss blinde for selve livet. Har du tid til å leve? Har du tid til å føle? Hva har du egentlig tid til?
Den som er redd for å leve, har det stadig travelt. Stopp opp litt og gi deg selv tid til å puste. Lek mer, og la din indre rikdom komme frem. Når du føler stillheten og roen uten tidspress, kan du utfolde deg i skapende arbeid. Du har tid. Du har masser av tid. Tiden løper ikke fra deg. Tiden er din!
**********

Lenge siden jeg har blogget nå. Men jeg har MANGE prosjekter på gang. Har vært litt travelt her i heimen nå, med en mamma som ligger på sykehus, og en pappa som trenger litt stell og omsorg. "Håper du snart blir frisk og rask igjen, kjære mamman min! Gla i dæ"!******

Påfugleskjerf/pulsvanter!

Nå har jeg heklet mitt første påfugleskjerf. Utrolig morsom og raskt. Fikk litt garn til overs, som jeg heklet/strikket pulsvarmere av. Garn: Mohair Lux. Brukte ett nøste.

Jeg heklet to omganger med påfuglemasker. Etterpå plukket jeg opp masker langs kanten, og stikket til det ikke var mere garn igjen. Da er det bare å stikke tomlene inni hullene. Heklet en bord nede ved kanten av det fantastiske pyntegarnet PUDDEL!"HUFF...... synes du virkelig dette er morsomt? Æ begynne å bli lei! Gjør dæ ferdig og kom frem med godbitboksen!"


UFO!


UFI 1... UFO 2.....UFO 3....

Håper å bli ferdig med noe av dette i løpet av helga.


*****Ønsker dere en flott helg. Kom dere ut i naturen og nyt den friske høstlufta. Kanskje dere finner bær og sopp også. Inni denne skogen er det kantareller......MASSE KLÆMMA FRA TRØNDELAG!

******

8 kommentarer:

Bestemors vindu sa...

Utrolig artig bilde av anda. Har selv en profil på Foto.no, men har ikke lagt inn bilder på lang lang tid. Kanskje jeg burde skjerpe meg.
Du fortsetter å imponere med strikkepinnene dine. Gjett om jeg blir misunnelig..?? ha en flott helg

Anna Lisa sa...

Hei hei!!
Du kan gjerne linke meg, men eg har en interiørblogg også som du også kan linke:) Den er eldre, startet den i november 2006. kjik gjerne innom den :)
Koselig blogg du har. Veldig flink til å strikke synes eg:)
Ønska deg ei god helg!!
Klem

Sylvia sa...

Hei Inger!
Ja, hvor blir tiden av tro? Min bare flyr, den, og jeg kjeder meg ikke. Men synes det er litt kjedelig å ikke gjøre alt jeg har lyst til. Men kanskje det er slik at jeg vil gjøre så mye på en gang?

Håper du har det bra. Boleroen din var "berre lekker". Du er jo utrulig flott i alt du lager! en flott dame er du!
Klem fra meg.

Elzie sa...

Stackars vovve som får agera fotomodell vare sig han vill eller inte *s*. Men så mycket fint du gjort då.
Hoppas du har en bra vecka.
Kram Elzie

Anonym sa...

Hei Inger!

Jammen artig og stilig bloggen din.En fryd å gå inn å se på den.
Og som vanlig har du strikket mye fint.Og så søte lille Chari mora,tålmodig som alltid.
Ha det bra så lenge,snakkes snart.

Klemma fra Randi

Dinemor sa...

Så fint du skriver om tiden. Det var ord til ettertanke :) Det er også noe som heter tiden går ikke, den kommer. Det er jo en litt mer positiv måte å se det på ;) Flotte påfuglmasker, jeg likte ideen med pulsvantene, jeg har ikke sett påfuglmasker brukt til annet enn skjerf. God bedring til mamma'n din!

BeBe`s blogg sa...

Fine ord om tiden, og veldig aktuelt nå i disse tider med stress og tidsklemma for mange. Du lager masse flott, er innom til stadighet og titter på produksjonen din! Ha ei fin helg, her i nord har vi hatt noen nydelige dager, og flere er meldt!:)

chatrine sa...

Heisann!
Hos meg er det visst også lite med blogging for tiden, men nå begynner det å ta seg litt opp igjen:) Noen ganger har vi det jo litt travlere enn andre ganger.

Du, så nydelig det påfugl skjerfet ditt var! Det må jeg jaggu prøve!:)

Ha en superfin dag!
Klem fra chatrine:)