mandag 13. oktober 2008



Regn, regn, øsende regn, pøsende regn..........


(Bildet er fra foto.no)
......MEN vi skal ikke klage. For her i Trøndelag har vi hatt en utrolig flott høst. På lørdagen var det 12 varmegrader og strålende sol. På ettermidagen kom regnet & stormen. Da var det godt å sitte inne med god mat, vin i glasset og ett strikketøy innen rekkevidde!
*********

Det er en stund siden jeg har blogget nå. Har hatt mange prosjekter på gang samtidig. Men nå er jeg ferdig.


*****

HALS(V)ARMER!

Ett bursdagsønske! Strikket i Alpakka og pyntet med Puddel! Mangler knapper, men mottakeren er en utrolig kreativ jente som lager sine egne knapper og smykker. Så versågod, kjære Lisbet! Fikk litt agrn til overs, så det ble nok til ett par leggingser/pulsvanter også....




Her ser dere hvordan den er på.

*******

JAKKE!
Dette er ett bestillingsverk. jakke strikket i Alpakka og Babyull. Jeg ELSKER denne blandingen. Blir så myke, fine plagg, med tyngde og en flott overflate. Ikke loer de så mye som ren Alpakka heller. Så hvis du ikke har prøvd..... løp og kjøp!


Versågod, Inger Bente. Nå krysser jeg fingre og tær og håper den faller i smak og at den passer;).
*****

LUE!

Dette er ett prøveprosjekt! Masse restegarn og en del prøving og feiling. Synes det er så vanskelig å strikke barneluer med bra fasong, som varmer der de skal varme og ikke blir store og uformelige. Strikket en hettelue som IKKE ble godtatt av den lille prinsessen. For den ble for stor og slamsete. Når hun skulle kose seg med totten, kom jo den dumme luen i veien. Er det rart man blir sint og frustrert, slik at tårene spretter....

Så nå lurer jeg på om det er noen som har oppskrift på en barnelue som har bra passform!

"HEI!"

****

DRESS!

Strikker nå på en dress til Snuppa. Synes det var så fint mønster. Enkelt er det også!

*En rett, tre vrang i to omganger,

og to omganger rett!*

***

Grip dagen og den ynker seg under grepet.

Nils-Fredrik Nielsen

10 kommentarer:

Monicas sa...

Heisan så mye fint du lager..kommer gjerne innom her en tur igjen

Anonym sa...

Nå har du virkelig laget mye flott ja Inger.
Godt å se at du blogger igjen, har ventet lenge på et innlegg nå....hihihi
Ønsker deg en fin høst uke. klem

Hilde C. sa...

Du gleder mange med strikkeriene dine du. Puls(v)armene så veldig kjekk ut :-)

IngersATELIER sa...

Å SKØNNE DEG:) NÅ BLIR JEG NESTEN RØRT... DEN ER NYDELIG INGER. Akkurat en farge som er meg, og som jeg elsker til dongeri. Hva skal jeg si... ANNET ENN AT JEG ER KJEMPEGLAD, OG DEG EVIG TAKKNEMLIG FOR AT DU TOK PÅ DEG DETTE! Gleder meg til å ta den i bruk, gjett om den vil kle meg!!!!
Himmel så mye fint du lager... har du strikkemaskin...eller??
Fatter ikke hvordan du rekker å trylle fram alt det her jeg. Synes alt her var så flott, Emilie så helt nydelig ut i den skønne luen... allikevel så er det jo en prinsesse på erten vet du;)))
Iallefall så må jeg skuffe deg ang. strikkeoppskrifter. Beklageligvis. Tror jeg da, lover jeg skal se i de gamle jeg har, for jeg har da srtikket en gang i tiden, om enn leeenge sia:))
Ha en fin kveld der, vi prates!
Klem fra meg!

Anonym sa...

Hei Inger! Nydelige ting du lager. Skjønner godt at Inger Bente blir glad for den flotte jakka du har strikket til henne!
Luer til barn er vanskelig å få til, særlig når det er til små barn. jeg har også strikket luer som ikke er til å bruke, og det er så leit! Kanskje du skulle prøve en med fasong som en djevellue??
Jeg strikker bare i Alpakka for tiden, og nettopp nå er det 3 prosjekter på pinnene, og da tar det jo lengre tid å få noe ferdig for å vise frem.
Her er det nydelig vær om dagen. Nyyyter sola ute nå! Klemmer fra meg!

Anonym sa...

Så utrolig mye flott du har rukket å lage siden sist! Du er en reser med pinnene, og alt blir like fint! Du spurte om mønsteret til tunikaen min. Det er fra Dalegarn, hefte nr 195, tunikaen er nr 19513. Nå må du kanskje ut å shoppe garn og mønster, hi-hi, lykke til :)

Anonym sa...

Hei. Nå er det lenge siden jeg har vært på bloggrundebesøk.. Her var det masse nytt og flott som vanlig..Snuppa di har blitt stor.. gud kor fort tia går.. nesten litt skummelt.. Ønske dæ å dine ei flott høsthælg. klæm

Bergheim sa...

BESTEMORS VINDU

Du er fantastisk med de tryllepinnene. Regn har vi hatt her i nord også. jeg tror det går mot 3 uka nå. Så vel at det ikke komm regndråpen på hele sommeren, men nå er jeg pittelitt lei regnet... Ha en flotters helg

Elzie sa...

Nej, vi ska inte ha sol hela tiden, men nån gång i månaden kan väl passa *s*?
Vilka saker du stickar. Du gör det i racerfart också! Själv håller jag på att sticka tröjor till barnbarn och bonusbarnbarn som ska bli färdigt till jul. Förhoppningsvis!
Hoppas du har en bra dag.
kram Elzie

gletting sa...

Takk for at du kom innom hos meg, her er jeg og titter hos deg. Mye lekkert, den blå jakka likte jeg spesielt godt. Har du strikket den etter oppskrift?
Nå legger jeg din blogg inn på min liste, da titter jeg innom med jevne mellomrom.

Hilsen Grete