torsdag 27. november 2008

GLITRE GLITRE GLITRE JAKKE!
Ja....vi skal vel glitre litt omkapp med nysnøen i desember! Og en glitretråd gjør underverker. Skulle strikke en jakke til en som ELSKER glitter. Og selvsagt måtte man bare lure inn litt i denne hverdagsjakken. Strikket i FALK og noen rester LOPI. Synes Falk er utrolig fint garn. Det gir myke plagg med god tyngde.


Som du ser har jeg strikket rundfelling. Og sydd på perler nederst på bærestykket.

De 4 små vortene på stolpen skal forestille knapper. Skal ha tett i tett med gullknapper.

***


LUE!

Enda en VORTELUE fra Allers Julemagasin. Raske og morsomme å strikke!!!! Og GLITTERtråden ble med her også! (Hmmmmm????? Enkelte ganger kan man faktisk manipulere bildene litt for mye! Dette minner om en blodig BIFF! BIFFLUE????)

****


GRATULERER MED 5-ÅRS DAGEN, CHARI.


Utrolig hvor fort tiden går. Tenk at VMBH (Verdens Mest Bortskjemte Hund), har vært hos oss i 5 år. Hun har gitt oss masse glede og hygge. Her ligger hun og koser seg med Siso, kaninen sin. Den er det første hun henter når hun kommer hjem fra tur. Gode venner de to, ja.....


***


Ønsker deg en fin kveld! Og legg gjerne igjen en liten kommentar, for jeg blir sååååå glad når jeg ser at du har vært på besøk!

10 kommentarer:

Beate sa...

Nå har jeg titta litt rundt i den koselige bloggen din. Her var det mye fint :)

Tino sa...

Hei
Jeg er stadig innom her og kikker. Du lager så mye fint. Prøver meg på litt blogging selv igjen, forstod ikke så mye da jeg prøvde sist.
Gratulerer så mye med 5-årsdagen til Chari!
Hilsen Trine & Chico

Anonym sa...

GRATULERER MED DAGEN , Chari!!!! Ska få gave seiner. Og Tante Glitter glede sæ te å få jakken ja, den ser perfekt ut! Klæm klæm klæm fra Tonje :)

Sylvia sa...

jeg er her, og jeg kommenterer!!! Tenk hvor mange som er innom bloggene våre som ikke sier et pip! jeg maser stadg om det, jeg!!
Grattis til Chari, tenk å fylle 5 år da!!!
Glitter er ikke helt meg, men både jakka og lua var fin alikevel.
Og så var det helg igjen. Ønsker deg en god helg!!

Muffin sa...

Enig med deg i at man bør glitre. Spesielt nå når det er så mørkt. Og gratulerer med de 5 år Chari, tipper at dagen ikke gikk upåaktet hen! Skal ikke konkurrere om tittelen VMBH, i såfall blir det nok verdens minst bortskjemte hund her i huset. Han fikk ikke bursdagsgave en gang, enda han fylte 7 nylig.

Atelier-Thalia sa...

Hei Inger! Jeg må si meg SÅ ENIG MED SYLVIA... VI HAR VÆRT HER LEEENGE, OG VI HAR SIKKERT EN DEL BESØK, MEN Å HILSE PÅ... NEI... JEG HADDE SYNTES DET VAR NOK MED ET "HEI, ELLER GOD HELG" ELLER TAKK FOR TITTEN!
HÅPER DU KOSER DEG! GOD HELG TIL DEG OG DINE!
KLEM FRA MEG!

Atelier-Thalia sa...

ØNSKER DEG & DINE EN VARM & KOS ADVENDTSHELG!
KLEM FRA SØR!

Lena sa...

Så flott jakke! Og jeg syns godt man kan unne seg å glittre litt iblant, er bare flott det:o)Og gratulerer med dagen til den søte vofsen, hun er nydelig! Ha en fin adventsuke:-) Klem

Tino sa...

Så morsom lue!
Ang garnet jeg kjøpte,
jeg synes selv at gammelrosa er fint, bare datteren min som ikke er helt enig (snart 12) ;)
Ønsker deg en fin kveld!

Atelier-Thalia sa...

Grattis med ny layout... ser du har fått det til.. Ble veldig fint:)
Natt-klem!