mandag 3. november 2008

ULLULLULLUUUUUUU...........

Dette ble nesten byssanlull! Men her strikkes det for harde livet i ULL. Må jo se til å bli ferdig med noen prosjekter. Har stort sett 3-4 prosjakter på pinnene samtidig. Greit å ha en strikking for enhver anledning!
******
BABYDRESS
Nå er knappene kommet på plass, og Snuppa blir god og varm i dressen sin. Den ble litt stor, men de vokser jo så fort i den alderen. Strikket i SMART. Ett smart garn som "vokser" med barna!
**********
PROSJEKTER
En røff genser som tåler tøff utendørs bruk. Har kun halsen igjen.

....og en jakke. Som skal glitre litt etterhvert!

**********

SKUMLUE???

"Vi har en Tulle med øyne blå...."

Og hun har fått ny lue for anledningen. Enkel å lage er den også. Man tar 1 stk baby og setter i baljen med skumbad. Etter en stund blir det masse skum, og masse vann på gulvet og på tilskuerne! Så er det bare å dandere den deilige myke massen på hodet. Helt kløfri er den også!!!!!! Hvis man ikke er fornøyd med passformen, prøver man på nytt!

****

Ønsker dere en fin UKE!

11 kommentarer:

Elin Osa Søreng sa...

Gurimalla- så god en unge!!! Skumlua var jo knall, hehe. Jeg er òg sånn som har mange prosjekter på pinnene samtidig, nå er det vel 7- 8 trur jeg. Kjempeflotte plagg som er og skal bli ferdig. Ha en kreativ og god uke!

Kjersti sa...

Å så nydelige bilder av lilletulla vår:) du tar så utrolig fine bilder av henne, men så er hun jo utrolig nydelig også (mor skryter litt:) ) Kjempe fin dress, veldig god å varm. Tusen takk for den og alt det fine du strikker til henne.

Klem fra Kjersti

Emilie sa...

Tusen takk for den fiiiine dressen farmor:) Den synes jeg er kjempe god. Heldig jeg som har deg og farfar ja. Og chari da:) kjempe gla i dere.

klem fra Emilie

Elzie sa...

Vad du är duktig med att sticka. Den dressen var väldigt snygg. Här stickas det också för fullt. Ska snart visa på min blogg (puh!).
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

monamor sa...

Heia stikker innom for å ønske deg ei fin helg.

chatrine sa...

Hehe, den skum-lua var flott;)
Disse små er hærlige! å aller best er de når de bare er til låns, og man kan levere de tilbake når de er tørre;)

Strikkeriene dine er som vanlig flotte!

Ha en kjempefin helg!
Klem fra chatrine:)

Hilde C. sa...

Så flott en babydress du har strikket - god helg :-)

Grete Letting sa...

Alt er fint: Det du har strikket, barnebarnet og ikke minst (!) det å være bestemor! Det er det fineste jeg vet, og jeg nyter hvert minutt med dem.

Hilsen Grete

Heidi sa...

Tusen takk for kjempekoselig komentar i bloggen min. Åy !! Her var det mye deilig stikketøy til store og små. Jeg er så misunnelig på dere som har det i hendene. Min fars to søstre var / er utrolig flink med hendene. de broderer, og syr, hekler og stikker de mest fantastiske ting. Jeg har prøvd meg på mye, med ymse resultat. Så jeg pleier å si at det jeg mangler i hendene har jeg fått i hodet. Ha en flott helg. Nydelig tulle med bå øyne foresten.

turvid sa...

Så søt!

Sylvia sa...

Nei, så skjønn lilletulla er!!!! Og du da, med alle dine prosjekter. det har jo jeg også, men DINE blir jo ferdige!!
I helgen SKAL jeg strikke på min FLS, mangler bare ermene.....
Ha en nydelig lørdag!!