torsdag 1. januar 2009

GODT
NYTT
ÅR!
Håper dere hadde en fin feiring i går. Vi hadde en hyggelig kveld sammen med familien. Spiste kalkun, drakk vin og kosa oss!
Vi er på hytta, og i dag snør det her. Ikke så ofte det er snø her ute ved kysten, så vi får nyte dette hvite, rene landskapet mens vi har det.
*****
VEST & SKJØRT!Har endelig blitt ferdig med vesten. Den har vært ferdigstrikket en stund, men så er det denne monteringen da vettu! Mønstret ble til underveis. Og det er brukt masse restegarn. Skjørtet har jeg brukt masse. Og har kjøpt lilla garn til enda ett!

******

LITTLE SISTERS DRESS!

Oppskriften på denne kjolen/vesten fant jeg på Ravelry. Man begynner oppe ved halsen og strikker nedover. Pyntet den med en heklet bord og perler. Gleder meg til å se Snuppa i den. Jeg strikket den i Mor Åse superwash.

"HUFF Å HUFF...... Jeg synes slett IKKE at dette er morsomt. Men jeg har vel ikke noe valg!"

*****"

Her har Gubben laget ett fuglebur av rekved. Jeg synes det er kjempefint. Ønsker meg flere som jeg kan ha på trappa!

*****

Da vil jeg ønske deg en fin dag. Tenk at vi har ett helt ubrukt, kreativt år liggende foran oss. Og det er litt opp til oss selv hva vi vil fylle dagene med!

10 kommentarer:

Sylvia sa...

Hei Inger, og godt nytt år til deg også.
Først må jeg bare kommentere antrekket ditt, for det er bare rålekkert!!!! Det er en hemmelighet, men jeg strikker også på et skjørt nå (i lilla tynn Alpakka. Tar jo evigheter) Men det er så deilig å gå med.
Ellers benyttet jeg meg av årets første dag til å rydde i klesskapet mitt, og det ble......3 fulle sekker med tøy!!Helt vanvittig, og jeg kunne sikkert ha kasta mer, men må jo ha noe å gå med da...!
Ha en fortsatt fin 1 dag i 2009.
Klemmer.

turvid sa...

Godt nytt år! :)

Heidi sa...

Et riktig godt nytt år til deg og dine. Det strikkesettet med skjørt og vest var praktfullt. Tenk om jeg hadde vært god på strikking...*drømme drømme* Fyglehuset som Gubben har laga var også kjempefint. Skal sette min ubbe på samme oppgave tror jeg... Vi gløttes i 2009 !

Hilde sa...

Så flott sett du har strikket deg. Jeg syntes fargene i jakken var så fine, og ble litt overrasket over at det er brukt restgarn! Godt Nytt År ønskes deg også!

Hilde sa...

Så flott sett du har strikket deg. Jeg syntes fargene i jakken var så fine, og ble litt overrasket over at det er brukt restgarn! Godt Nytt År ønskes deg også!

Lovise sa...

Heia Inger.
Jo mer jeg ser på det skjørtet ditt, jo finere syns jeg det er. Kanskje det kunne blitt til et skjørt til meg også?? Jeg liker ikke " sitt- pent" skjørt, så derfor blir det til at jeg nesten alltid går i bukser. Men når jeg av og til tar et skjørt, blir det helst et kort et... hvor har du funnet mønster til skjørtet ditt?

håper du har fått en super start på det nye året:)

gletting sa...

Godt nyttår!

bea3855 sa...

♥.♥.♥
Hei Inger,
du og Chari se begge helt söt ut!!
Se pa bloggen min; jeg har en award for deg!!
Nyttarsklem fra
Beatrice

Tino sa...

Så flott vesten ble! Jeg synes gråfarger er så fint.
Chari er heller ikke så glad i å være model? Chico løper når jeg kommer med noe for å prøve på ham ;)

strikkedilla sa...

Så utrolig flott sett. Veldig koselig blogg du har