fredag 16. januar 2009


JO DA!
Det er helt sant!
Se Fru inger syr!
*****
BRØDPOSE & LYSPOSE!

Har sett disse lysposene i mange blogger. Og en slik hadde jeg også lyst til å lage. Veldig enkle og greie ting å sy for en som ikke er godvenn med symaskina.

Det ble en brødposekurv også. Hadde ikke noe viselin, så jeg la ett lag med fleese mellom ytterstoffet og foret, for å få den litt stødig.


Så ble det en løper. Disse er veldig enkle å sy. Men de er dekorative. Man kan jo pynte spissen med noen dusker, perler ol.


Og med det samme jeg holdt på, sydde jeg noen nye gardinkapper.

Dette er kun ett stykke stoff, med løpegang oppe og en list for å rulle den opp på. Ett supert alternativ til liftgardiner. Hadde ikke noe bånd, så jeg brukte litt grov hyssing. Båndene kommer etterhvert. (Litt snar med strykehjernet ser jeg.... hmmmm)
***
LUDDE!


Alle har sikkert ett forhold til Ludde fra Ikea. Da vi kjøpte nye stoler til spisestua, fant jeg ikke noen puter som passet til. Så da ble 1 stK LUDDE innkjøpt , delt i 4 stk (stakkar) ,og brukt som deilig, mykt sitteunderlag.


MEN....se hvor mye rot det blir når man syr. HUFF... Støvsuging er ett must!
****

HALS!


Så bilde av denne halsen på Bente B`s blogg. Den er genial i sin enkelhet. Bildet mitt ble litt dårlig, så ta en titt på Bentes side! Hun lager masse flott. Og er en STOR inspirasjonskilde!"Var jeg flink nå? Blir det godbit?"

******

GOD HÆLG!

17 kommentarer:

Atelier-Thalia/Galleri-Thalia sa...

Hei Inger. Fatter ikke hvordan du rekker alt, men det har jeg sagt før. IMPONERT JA!
NYDELIGE POSER BLE DET, OG CHARI TOK SEG FLOTT UT I HALSEN MÅ JEG SI;)) ALT KLER DEN SMUKKE.
GOD HELG TIL DERE ALLE!

MajorogMeg sa...

Bøyer meg i støvet over din kreativitet og evne til å holde på. Alt var jo bare så fint da. Nyt helga..

gupe sa...

så utrolig mye flott du lager..og for en nusselig liten" mannekeng"...klem:)

Marias skriblerier sa...

Vaaaaaakre lysposer!!! KJempefine ble de :D Tusen takk for superkoselig melding på bloggen min. Ønsker deg en magisk, fargerik og kreativ helg!

Strikkelines sa...

Æ e såååå inmponert!! åsså symaskin da gitt...heldig som kan. Takk for koselige kommentara inne hos mæ....bli litt gla førr sånn.....hei og hå

Muffin sa...

Å så mye du har produsert! De posene var kjempefine, ja alt det andre også! "..og med det samme jeg holdt på, sydde jeg noen gardinkapper.." haha, jeg sydde en liten gardin til do og satt foran maskina i 4 timer. Og den ble skjev.
Kos dokker masse!

Tino sa...

Så fint det blir! Har kjøpt stoff og strykeark, har 1000 ideer men får bare ikke helt kommet i gang.
Løperen ble kjempefin, nå ga du meg en ny ide igjen. Når vi får ryddet opp i alt rotet etter malingen her, så skal symaskinenen frem igjen.
Ha en kjempefin helg!

Sylvia sa...

Hei Inger
Takk for alt skrytet av skjørtet mitt. Jeg har det på nå!
He he...mente ikke at du er for gammel til et kort skjørt.....men det har kanskje noe med fasong, stil og hvordan man ser ut. jeg har aldri hatt tynne lår, så jeg er finest med skjørt til litt over kneet. Skal også bruke tights under, ivertfall nå i vinter, OVER strømpebuksa i ull!!!
Det blir ikke SELSKAP, men en gourmet-kosekveld, med gode venner m barn, som liker samme mat og musikk som oss. det har noe med entusiasme, som jeg skrev om i bloggen min.
Noen sier, dette var godt, og fyller på med resten. mens det å nyte smaker sammen i sakte tempo, er helt noe annet. Enig? Og med litt bakrunnsjazz, skal det nok bli en hyggelig kveld.
Nå løper jeg for å tørke litt støv........ God helg!!

Heidi sa...

Åyy
så flink du er å sy !! her har du tryllet fram de lekreste ting jo... Jeg har symaskin HØYT på lista over ting jeg MÅ ha. Og jeg håper det blir snarlig. Oh superheldig er du også, som har en slik nydelig fotomodell til å vise fram dine kreasjoner. Man får jo lyst å kjøpe både produktet og modellen ;)
Ha en flott Søndag

Dinemor sa...

Hæ?? Er ikke du venn med symaskinen?!? Du har jo sydd utrolig mye fint!! Hvis dere har vært uvenner før, så tror jeg helt sikkert dere er perlevenner nå :) Den lampa under her er knallfin. Jeg så den og tenkte at en sånn lampe med diamanter/perler vil jeg også ha. Og så leser jeg at du har oppgradert lampa med den pynten! Helt supert!!! Jeg likte den kjempegodt. Ha en super søndag!

Tovepia sa...

Skal si du har fått gjort mye, og det ble bare lekkert! Jeg har hatt hyttehelg med maling av kjøkkenvegg, men glemte kamera hjemme- uproft av en hobby-blogger:-). Halsen ble ordentlig fin, noe jeg må prøve meg på, jeg også.
Ha en riktig god kveld!

Hilde C. sa...

Så mye flott du har sydd - jeg syns det ser ut som du er godvenner med symaskinen jeg :-)

chatrine sa...

Heihei!
Tusen takk for koselig hilsen i min blogg! Bursdag er overstått, og jeg begynner ei ny uke med fri-mandag, hærlig!
Så flott sying du har gjort! Du får gjort det meste ser jeg;) Hos meg går det så tregt, jeg tror jeg kaster meg uti litt for store prosjekter, som tar evig tid... Men men det er jo i grunnen ingen stress heller.

I dag skal klesvasken gjøres, det er det litt mere stress med, før gutta går fri for sokker;) hehe

Ha en superfin dag!
Klem fra Chatrine:)

Essemia sa...

Tack för dina fina ord på min blogg. Tycker mycket om din också, så att du vet det!!
Och så mycket fint du har gjort. Du är duktig både på att sticka och sy märker jag.
Och jag VET att våren är långt borta, men drömma går ju alltid, hi, hi.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Strikkelines sa...

Hei..har nåkka te dæ...hos mæ

Tino sa...

Ja det er godt å få malt furua,var så utrolig lei. Men ikke helt den rette årstiden å male på. ;0)
I dag tok jeg frem symaskinen og tenkte jeg skulle sy noen poser også, men endte opp med noe helt annet. Blogger i morgen.
Ha en fin kveld!

Torilh sa...

Flotte bilder. Besøk bloggen min, så finner du en liten hilsen fra meg.